EMPRESA

Professionalitat i rigor

Prevenció Laboral Gremi SLU

Prevenció Laboral Gremi SLU és una empresa acreditada per la
Generalitat de Catalunya amb el núm. SP 001/98-G (data 15/12/1998) com a servei de prevenció aliè amb gran implantació a les províncies de Girona i Barcelona. Va ésser el primer servei de prevenció aliè acreditat a Girona.

 

La creació d’aquest servei està inspirada a utilitat de les organitzacions empresarials, d’aquí el nom de Prevenció Laboral Gremi, la companyia s’ha posicionat en el mercat pel seu compromís al client (actuació a mida de les seves necessitats), disposant sistemàticament els beneficis a la millora de la seguretat I salut dels treballadors de les empreses que ens han fet confiança.

 

La nostra voluntat es donar un servei eficient que aconsegueixi complir les expectatives del nostre client. Tenim una gran experiència en les obres i les instal·lacions, tot I que donem servei a altres activitats empresarials, la nostra especialitat són activitats de risc alt.

 

Som un equip humà expert format per professionals tècnics (enginyers, arquitectes tècnics i titulats en prevenció de riscos laborals) i professionals sanitaris com metges I ATS especialitzats en medicina del treball.

 

La nostra assistència als incidents que per causa de l’activitat pateixin els nostres clients, serà assistida jurídicament per un equip de  reconegut prestigi.

 

PLG disposa dels recursos materials necessaris per complir amb les
activitats preventives que estableix la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i les normatives que se’n deriven.

construccio_plg

Necessitats que cobrim

A PLG, mitjançant una estructura consolidada, cobrim satisfactòriament les necessitats dels nostres clients en
les quatre especialitats de la Prevenció de Riscos Laborals:

Seguretat en el
Treball

Higiene Industrial

Ergonomia i
Psicosociologia

Vigilància de la
Salut

On treballem

Prevenció Laboral Gremi SLU té la seu al centre de Girona i disposa de quatre delegacions més a Figueres, Olot, Ripoll i Palol de Revardit. En aquesta darrera delegació compta amb el simulador de riscos en l’àmbit de la construcció, una eina única a la província de Girona, que permet mostrar els riscos que comporta el treball de la construcció i les mesures de prevenció seguretat a l’obra.

 

A banda dels espais propis, PLG té la capacitat d’arribar a tota la província de Girona i Barcelona a través d’una àmplia xarxa de centres mèdics i de formació concertats.

 

*Per a grups nombrosos ens desplacem a casa del client per impartir la formació i per realitzar revisions mèdiques amb la unitat mòbil.